Realistische weergave
van uw project

Met Artist Impressions creëren we een visualisatie van een ontwerp of plan. Hiermee wordt realistisch weergegeven hoe het project er na voltooiing uit zal zien.

Artist Impressions kunnen worden toegepast op bestaande woningen om bijvoorbeeld een make-over te visualiseren, maar ook op nieuwbouwprojecten.

Artist
Impressions

Een Artist Impressions is een fotorealistische 3D visualisatie van een interieur/exterieur of een andere ruimte. Op basis van een foto of plattegrond maken wij een digitale render van de nieuwe situatie. 

Met deze visualisatie zien u en uw opdrachtgever het mogelijke eindresultaat van een ruimte of object. Doordat het plan nu tastbaar en inzichtelijk wordt gaat het project meer leven.

Denk bijvoorbeeld aan een totale make-over van een gedateerde woning of een casco opgeleverd nieuwbouwproject.

3d-verbeelding-artist-impression

Ook bij projecten zoals een muurdoorbraak, het bouwen van een (nieuwe) openhaard of een compleet nieuwe inrichting geeft een Artist Impression een zeer gedetailleerde impressie van het eindresultaat.

Artist Impressions kunt u ook gebruiken bij de verkoop van uw woning. Bij gedateerde of veelzijdige woningen kan met een 3D visualisatie de potentie van de woning worden getoond. 

Een artist Impression voor uw project?